Pub voor Citroen Dyane uit Touring Wegenhulp gazetje van 20 nov 1967

Citroen Dyane

Ja, hij heeft ervaring ! Zoals iedere CitroŽn is hij het resultaat van zeer zware technische proeven en originele, volledig uitgeteste oplossingen.
Ja, hij is nieuw ! Kijk maar naar zijn echt moderne lijn, zijn geluidsdemping, zijn comfort, zijn gebogen deuren met grote opbergzakken, zijn dubbele schuiframen. zijn verwarmings- en ontdooiiingsinstallatie.
Ja. hij heeft een reuze-koffer! Hij is een echte kleine break met 5 deuren en ruimte te koop. Alles vervoert hij: heel het gezin, vrienden, bagage, pakjes, dat zeldzame voorwerp dat U net bij een antiquair op de kop hebt getikt, enz...
Ja, hij heeft temperament ! Stel hem maar eens op de proef in de stad. Dat soepele ophaalvermogen, die vlotte besturing maken hem onklopbaar, zelfs in de drukste opstoppingen.
ja, hij heeft punch ! Dank zij zijn onvermoeibare motor en zijn CitroŽnwegligging, haalt hij hoge gemiddelden, die zijn topsnelheid dicht benaderen. Ja, hij heeft reserve ! Hij verbruikt 5 Š 6 liter per 100 Km. en vraagt geen enkel onderhoudsbudget. Een jonge wagen, gemaakt voor jonge mensen.

DE MAXI WAGEN VOOR EEN MINI BUDGET.

Doe een proefrit. 300 verdelers staan tot uw dienst.
Sociťtť Beige des Automobiles CitroŽn.

Meer van dat?  My car in 2006

citroen 2pk

Onderdelen te koop Parts for sale meharie-mail the Webmaster Jose Biesbrouck


My entirely scanned car brochures about Citroen and Panhard
Dit zijn al mijn volledig ingescande Citroen en Panhard folders

more/meer sites of me on the wwweb

70's en 80's 2cv
Hoffmann2cv
60's 2cv
Dyane

AMI
Mehari
HY/ID/DS
Panhard PL17

CitroŽn 2cv's
Mehari pages
Nederlandse Index
Verbouwde 2pk's

Favorite Index
Neo classic cars
Harley Davidson
Brochures