Pub voor Citroen Dyane uit Touring Wegenhulp gazetje van 20 november 1968

Citroen 2pk

 

Hebt u de wind mee dan gaat u gemakkelijk over de officiele 115 km/u topsnelheid. Hebt u de wind op kop dan handhaven de 33 PK SAE van de motor zonder inspanning de 115.
Met minder dan 6 liters per 100 km bereikt u verrassend hoge gemiddelden. De Dyane kan tenvolle putten in zijn reserve aan vermogen.
Zijn uitzonderlijke wegligging, zijn remmen en de nauwkeurige besturing veroorloven de Dyane zich letterlijk doorheen de bochten te stieren. Om de zware vrachtwagens in te halen klimt men in 3de tot 90. Tegen 115 per uur is de Dyane onverwacht komfortabel.
De vering met onafhankelijke wielen slorpt ongestoord alle oneffenheden op zonder de reacties op de kast over te planten.
De Dyane is een resoluut sportieve wagen. Wie het niet gelooft moet hem maar eens trachten te volgen. Door zijn 5į' deur kan men de meest hinderlijke bagage laden. Het leven in de vrije natuur is iets waarop de Dyane dol is. Jong en vurig blijft de Dyane niettemin erg realistisch zoals een CitroŽn kan zijn. Het bewijs, zijn prijs:
Dyane 4: vanaf 49.975 F.
Dyane 6: vanaf 52.990 F.

Meer van dat?  My car in 2006

citroen 2pk

Onderdelen te koop Parts for sale meharie-mail the Webmaster Jose Biesbrouck


My entirely scanned car brochures about Citroen and Panhard
Dit zijn al mijn volledig ingescande Citroen en Panhard folders

more/meer sites of me on the wwweb

70's en 80's 2cv
Hoffmann2cv
60's 2cv
Dyane

AMI
Mehari
HY/ID/DS
Panhard PL17

CitroŽn 2cv's
Mehari pages
Nederlandse Index
Verbouwde 2pk's

Favorite Index
Neo classic cars
Harley Davidson
Brochures